32 tot 36 uur per week. Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Organisatie

Zodra je de deur uitloopt en om je heen kijkt heb je te maken met de fysieke leefomgeving, waarin constant dingen veranderen wat invloed heeft op ons als samenleving.

Als Projectleider Participatie & Democratisering speel je een cruciale rol in het versterken van de sociale cohesie en het bevorderen van burgerparticipatie. Door inwoners actief te betrekken bij besluitvormingsprocessen en projecten, vergroot je niet alleen het draagvlak voor gemeentelijk beleid, maar stimuleer je ook een inclusieve samenleving waarin iedereen zich gehoord en betrokken voelt.

Dit zijn thema’s waar de specialisten van Triple zich mee bezig houden. Voor gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen en uiteindelijk de samenleving. Samen werken we zo aan een toekomstbestendige leefomgeving.

Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze opdrachtgevers en een netwerk van gepassioneerde specialisten. We hebben veel contact met gemeentelijk organisaties, kennen ze door en door en we weten waaraan zij behoefte hebben. Afhankelijk van je eigen behoeften en ontwikkelwensen zorgen we er zo samen voor dat je een kijkje in verschillende keukens krijgt en op de juiste plek belandt. Doordat opdrachten en gemeentelijke organisaties altijd verschillen, zoeken wij professionals die zich snel kunnen aanpassen en die het leuk vinden om in verschillende omgevingen aan de slag te gaan. Daarnaast werken wij op persoonlijk niveau en staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Wij als Triple werken vanuit ons hoofdkantoor in Hoofddorp, waar jij als professional ook een flexplek hebt. Het hoofdkantoor zit op minder dan 10 minuten lopen van het station en is ook met de auto goed bereikbaar. In ons bedrijfsrestaurant zijn verschillende broodjes, salades, snacks en warme gerechten te verkrijgen op kosten van de baas! Daarnaast hebben we een pooltafel, tafelvoetbaltafel en een jeu de boulesbaan om wat ontspanning te brengen tijdens het werken.

Functie

In deze veelzijdige rol draag je bij aan de realisatie van verschillende gemeentelijke opgaven, waarbij participatie en communicatie centraal staan. Of het nu gaat om het bevorderen van de kwaliteit van de openbare ruimte, het ondersteunen van duurzaamheidsinitiatieven, of het faciliteren van participatie bij grootschalige projecten, jij bent degene die ervoor zorgt dat de stemmen van onze inwoners gehoord worden en hun ideeën worden omgezet in concrete acties.

Je ontwikkelt strategische communicatieplannen en voert ze uit, waarbij je samenwerkt met diverse interne en externe stakeholders. Van het organiseren van participatiebijeenkomsten tot het adviseren van pandeigenaren over duurzaamheidsmaatregelen, jouw inzet is essentieel voor het realiseren van onze gemeentelijke doelstellingen.

Elk project brengt zijn eigen complexiteit met zich mee, en dat ook nog eens bij verschillende publieke organisaties. Als professional bij Triple krijg je de afwisseling van verschillende opdrachten met de stabiliteit van een vast dienstverband! Kortom, deze rol biedt een uitdagende mix van verantwoordelijkheid, inhoud en de kans om jezelf te bewijzen op het grensvlak van publieke en private belangen. Ben jij klaar voor deze boeiende en betekenisvolle stap in je carrière?

Functie-eisen

 • Je beschikt over een HBO of WO diploma.
 • Je hebt minimaal 6 maanden vergelijkbare ervaring opgedaan bij een gemeentelijke organisatie, via een bureau op via je opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je werkt graag aan verschillende uitdagingen bij variërende publieke opdrachtgevers.

Aanbod

 • Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de €3.317,- en de €5.247,- bruto per maand.
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, OV-kaart of leaseauto.
 • Laptop, telefoon en, indien nodig, een ergonomische thuiswerkplek.
 • Persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en opdrachtmanagement.
 • Een ruim opleidingsbudget voor trainingen, cursussen en/ of coaching.
 • Enthousiaste en benaderbare collega’s met brede expertise binnen het fysieke domein.
 • Balans tussen thuiswerken, bij de opdrachtgever of op het hoofdkantoor van Triple in Hoofddorp (met daarbij gratis lunch in ons bedrijfsrestaurant!).
 • Teamuitjes, intervisiemiddagen, borrels en barbecues.
 • Opdrachten bij publieke organisaties die bij jou passen en bijdragen aan de maatschappij.

Sollicitatie

Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten? Solliciteer dan direct!

Op het moment dat we je sollicitatie binnen krijgen zullen we telefonisch contact opnemen om de sollicitatieprocedure een vervolg te geven. Als we beide enthousiast zijn zullen we je uitnodigen voor een gesprek op het hoofdkantoor om je beter te leren kennen. Tot slot plannen we een tweede gesprek in waarin we kijken of jij bij Triple past en Triple bij jou!

Heb je vragen over Triple of over de vacature? Bel dan met Joost Alkemade via 06 39644496 of stuur een mail naar joost@tripledetachering.nl