Altijd een uitdaging die bij je past

Voor jou als professional

Detacheren betekent afwisseling van werk, zonder het regelwerk dat hoort bij ondernemen. Wij zijn jouw werkgever, zodat jij je kan concentreren op jouw vak, jouw passie en expertise. De ene keer zet je deze in op een langdurig project, de andere keer juist op verschillende kleine klussen.

Maar we gaan een stap verder.

Kennis in huis

Detacheren bij Triple betekent dat je kunt rekenen op onze specialistische kennis van het fysieke en publieke domein. We begrijpen jouw vakgebied goed en kunnen zo een opdracht vinden die ├ęcht bij je past. Bijvoorbeeld in de Openbare Ruimte, Planologie of andere vakgebieden. We brengen je niet alleen in contact met de opdrachtgever, maar investeren ook in de relatie tussen jou en ons. Een langdurige samenwerking met optimale inzet van kennis. Alleen dan kunnen we samen werken aan een mooiere leefomgeving!

Externe expertise wanneer jij dat nodig hebt

Voor jou als opdrachtgever

Ben je als manager op zoek naar professionals voor een langdurige opdracht, een spoedklus tussendoor of advies op een lastig vraagstuk? Triple is jouw kennispartner voor het fysieke en publieke domein. We kunnen snel schakelen en zoeken naar een geschikte kandidaat voor jullie organisatie. Zo voorkom je problemen zoals toenemende werkdruk, geen opvang na uitval of plotseling vertrek van een medewerker.

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.