Veel meer dan detachering

Triple is een jong en flexibel bureau. Wij doen veel meer dan detachering alleen: vanuit onze passie voor het fysieke domein willen we bijdragen aan een mooiere leefomgeving. Samen met jou iets blijvends achterlaten. Daarbij denken we niet in standaardoplossingen, maar spelen we in op een veranderende wereld. Hoe we dat doen?

Expertise op maat

Wij analyseren de wens van de opdrachtgever grondig. En bieden vervolgens een oplossing op maat. Dit kan detachering zijn, maar ook een sparringsessie of een adviesrapport. Soms is het simpelweg een goed gesprek, het samenbrengen van twee mensen met een vraag en een antwoord. Wij bieden dit aan, omdat we een inhoudelijk partner en adviseur zijn. Voor jou als opdrachtgever of voor jou als professional op zoek naar een mooie opdracht.

Flexibel en snel

We leveren dus maatwerk, spelen in op veranderingen om ons heen. Binnen de wereld van het fysieke domein of de organisatie van de opdrachtgever. Daarvoor moeten we flexibel zijn en tegelijk snel handelen. Alleen dan kunnen we jouw ambitie waarmaken.

Samen voor resultaat!

Kortom, we doen het samen. We werken niet voor, maar met jou. Zo zijn we niet alleen inhoudelijk partner, maar ook een netwerkorganisatie. Waarbij we seminars aanbieden en ervaringen uit de praktijk delen. Bouwen aan een toekomstbestendige relatie!

We helpen je graag op weg.

Wil je meer van ons weten?

Daarom Triple