32 – 36 uur per week. 

Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Organisatie

Als projectleider energietransitie sta je voor de uitdaging om de overgang naar duurzame energiebronnen te leiden in een wereld die geconfronteerd wordt met urgente klimaatverandering. Je werkt aan het realiseren van ambitieuze doelen op het gebied van CO2-reductie, het bevorderen van energie-efficiëntie en het stimuleren van hernieuwbare energiebronnen, zoals bijvoorbeeld de warmtetransitie. Dit zijn de vraagstukken waar de specialisten van Triple zich mee bezig houden. Voor gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen en uiteindelijk de samenleving. Samen werken we zo aan een toekomstbestendige leefomgeving.

Triple is een jong en ambitieus detacherings- en adviesbureau in het ruimtelijk domein. Onze missie is het bijdragen aan een mooiere en toekomstbestendige leefomgeving.

Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze opdrachtgevers en een netwerk van gepassioneerde specialisten. We hebben veel contact met gemeentelijk organisaties, kennen ze door en door en we weten waaraan zij behoefte hebben. Afhankelijk van je eigen behoeften en ontwikkelwensen zorgen we er zo samen voor dat je een kijkje in verschillende keukens krijgt en op de juiste plek belandt. Doordat opdrachten en gemeentelijke organisaties altijd verschillen, zoeken wij professionals die zich snel kunnen aanpassen en die het leuk vinden om in verschillende omgevingen aan de slag te gaan. Daarnaast werken wij op persoonlijk niveau en staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Wij als Triple werken vanuit ons hoofdkantoor in Hoofddorp, waar jij als professional ook een flexplek hebt. Het hoofdkantoor zit op minder dan 10 minuten lopen van het station en is ook met de auto goed bereikbaar. In ons bedrijfsrestaurant zijn verschillende broodjes, salades, snacks en warme gerechten te verkrijgen op kosten van de baas! Daarnaast hebben we een pooltafel, tafelvoetbaltafel en een jeu de boulesbaan om wat ontspanning te brengen tijdens het werken.

Functie

Ben jij gedreven om een verschil te maken in de overgang naar duurzame energie? Als Projectleider Energietransitie vervul je een cruciale rol bij het leiden en coördineren van diverse initiatieven om deze transitie te versnellen. Je bent een echte verbinder die samenwerkt met een breed scala aan belanghebbenden om energiebeleid te ontwikkelen, projecten te implementeren en de voortgang ervan te bewaken.

Als Projectleider Energietransitie werk je nauw samen met diverse stakeholders, van inwoners tot woningbouwcorporaties en energiecoöperaties, om draagvlak te creëren en belangen te behartigen. Je ontwikkelt, plant en voert projecten uit binnen verschillende gemeenten, waarbij je projectteams coördineert en de voortgang, budgetten en kwaliteit bewaakt. Je identificeert risico’s en beheert ze om projectdoelstellingen te waarborgen, en je rapporteert regelmatig aan het management over de voortgang en resultaten van de projecten. Bovendien ben je proactief in het signaleren van kansen voor nieuwe projecten en adviseert over duurzame oplossingen.

Elk project brengt zijn eigen complexiteit met zich mee, en dat ook nog eens bij verschillende publieke organisaties. Als professional bij Triple krijg je de afwisseling van verschillende opdrachten met de stabiliteit van een vast dienstverband! Kortom, deze rol biedt een uitdagende mix van verantwoordelijkheid, inhoud en de kans om jezelf te bewijzen op het grensvlak van publieke en private belangen. Ben jij klaar voor deze boeiende en betekenisvolle stap in je carrière?

 

Functie-eisen

 • Je beschikt over een relevante HBO of WO opleiding.
 • Je hebt minimaal 2 jaar vergelijkbare ervaring opgedaan bij een gemeentelijke organisatie, via een bureau op via je opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je werkt graag aan verschillende uitdagingen bij variërende publieke opdrachtgevers.

Aanbod

 • Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de €3.317,- en de €5.247,- bruto per maand.
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, OV-kaart of leaseauto.
 • Laptop, telefoon en, indien nodig, een ergonomische thuiswerkplek.
 • Persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en opdrachtmanagement.
 • Een ruim opleidingsbudget voor trainingen, cursussen en/ of coaching.
 • Enthousiaste en benaderbare collega’s met brede expertise binnen het fysieke domein.
 • Balans tussen thuiswerken, bij de opdrachtgever of op het hoofdkantoor van Triple in Hoofddorp (met daarbij gratis lunch in ons bedrijfsrestaurant!).
 • Teamuitjes, intervisiemiddagen, borrels en barbecues.
 • Opdrachten bij publieke organisaties die bij jou passen en bijdragen aan de maatschappij.

Sollicitatie

Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten? Solliciteer dan direct!

Op het moment dat we je sollicitatie binnen krijgen zullen we telefonisch contact opnemen om de sollicitatieprocedure een vervolg te geven. Als we beide enthousiast zijn zullen we je uitnodigen voor een gesprek op het hoofdkantoor om je beter te leren kennen. Tot slot plannen we een tweede gesprek in waarin we kijken of jij bij Triple past en Triple bij jou! Heb je vragen over Triple of over de vacature?

Bel dan met Joost Alkemade via 06 39644496 of stuur een mail naar joost@tripledetachering.nl