32 – 36 uur per week. 

Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Organisatie

Zodra je de deur uitloopt en om je heen kijkt heb je te maken met de fysieke leefomgeving, waarbij groen en natuur een belangrijke bijdrage leveren. Door te werken aan het bevorderen van groen en natuur, draag je bij aan het creëren van gezondere en gelukkigere gemeenschappen, waarin mensen kunnen genieten van de voordelen van de natuurlijke wereld. Als adviseur groen en natuur ben je bezig met de steeds toenemende behoefte aan groene ruimtes in stedelijke gebieden, waar mensen kunnen ontspannen, recreëren en verbinden met de natuur. Daarnaast draag je bij aan het behoud van natuurlijke habitats voor planten en dieren, wat essentieel is voor het behoud van de biodiversiteit en het welzijn van onze planeet.

Dit zijn thema’s waar de specialisten van Triple zich mee bezig houden. Voor gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen en uiteindelijk de samenleving. Samen werken we zo aan een toekomstbestendige leefomgeving.

Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze opdrachtgevers en een netwerk van gepassioneerde specialisten. We hebben veel contact met gemeentelijk organisaties, kennen ze door en door en we weten waaraan zij behoefte hebben. Afhankelijk van je eigen behoeften en ontwikkelwensen zorgen we er zo samen voor dat je een kijkje in verschillende keukens krijgt en op de juiste plek belandt. Doordat opdrachten en gemeentelijke organisaties altijd verschillen, zoeken wij professionals die zich snel kunnen aanpassen en die het leuk vinden om in verschillende omgevingen aan de slag te gaan. Daarnaast werken wij op persoonlijk niveau en staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Wij als Triple werken vanuit ons hoofdkantoor in Hoofddorp, waar jij als professional ook een flexplek hebt. Het hoofdkantoor zit op minder dan 10 minuten lopen van het station en is ook met de auto goed bereikbaar. In ons bedrijfsrestaurant zijn verschillende broodjes, salades, snacks en warme gerechten te verkrijgen op kosten van de baas! Daarnaast hebben we een pooltafel, tafelvoetbaltafel en een jeu de boulesbaan om wat ontspanning te brengen tijdens het werken.

Functie

Als specialist op het vlak van Groen en Natuur ga je aan de slag met groenvisies- en plannen. Je stelt groenbeleid op en voert het uit, adviseert college en bestuur en draagt bij aan de integrale uitvoering van projecten. Door heldere communicatie en participatietrajecten creëer je draagvlak bij (andere) publieke organisaties, bedrijven, maatschappelijke organisaties andere stakeholders. Binnen integrale gebiedsontwikkelingsprojecten en transformatie van de openbare ruimte adviseer jij gevraagd en ongevraagd als specialist binnen het vakgebied Groen en Natuur.

Elk project brengt zijn eigen complexiteit met zich mee, en dat ook nog eens bij verschillende publieke organisaties. Als professional bij Triple krijg je de afwisseling van verschillende opdrachten met de stabiliteit van een vast dienstverband! Kortom, deze rol biedt een uitdagende mix van verantwoordelijkheid, inhoud en de kans om jezelf te bewijzen op het grensvlak van publieke en private belangen. Ben jij klaar voor deze boeiende en betekenisvolle stap in je carrière?

Functie-eisen

 • Je beschikt over een relevante HBO of WO opleiding in de richting van het vakgebied Groen (Tuin- en Landschapsontwerp of vergelijkbaar).
 • Je hebt minimaal 6 maanden ervaring opgedaan bij een gemeente, provincie of aan bureauzijde.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je werkt graag aan verschillende uitdagingen bij variërende publieke opdrachtgevers.

Aanbod

 • Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de €3.317,- en de €5.247,- bruto per maand.
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, OV-kaart of leaseauto.
 • Laptop, telefoon en, indien nodig, een ergonomische thuiswerkplek.
 • Persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en opdrachtmanagement.
 • Een ruim opleidingsbudget voor trainingen, cursussen en/ of coaching.
 • Enthousiaste en benaderbare collega’s met brede expertise binnen het fysieke domein.
 • Balans tussen thuiswerken, bij de opdrachtgever of op het hoofdkantoor van Triple in Hoofddorp (met daarbij gratis lunch in ons bedrijfsrestaurant!).
 • Teamuitjes, intervisiemiddagen, borrels en barbecues.
 • Opdrachten bij publieke organisaties die bij jou passen en bijdragen aan de maatschappij.

Sollicitatie

Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten? Solliciteer dan direct!

Op het moment dat we je sollicitatie binnen krijgen zullen we telefonisch contact opnemen om de sollicitatieprocedure een vervolg te geven. Als we beide enthousiast zijn zullen we je uitnodigen voor een gesprek op het hoofdkantoor om je beter te leren kennen. Tot slot plannen we een tweede gesprek in waarin we kijken of jij bij Triple past en Triple bij jou!

Heb je vragen over Triple of over de vacature? Bel dan met Joost Alkemade via 06 39644496 of stuur een mail naar joost@tripledetachering.nl