24 uur per week. Start 5 augustus voor de duur van 12 maanden, met optie tot verlenging.

Organisatie

Amstelveen (en Aalsmeer zijn) is een ambitieuze ontwikkelgemeente(s). Het groene karakter van de gemeente(s) wordt door de inwoners gewaardeerd en het voorzieningenniveau is hoog. Dat willen we graag zo houden.

Functie

Amstelveen en Aalsmeer staan de komende periode voor een forse opgave. In Aalsmeer is een aantal grotere woningbouwprojecten in voorbereiding. Daarnaast wordt gezien de dynamiek in de Metropool Regio Amsterdam verdere groei verwacht. Het groene karakter van de gemeentes wordt gewaardeerd, het voorzieningenniveau is hoog. Schiphol geeft serieuze beperkingen en bereikbaarheid is als vanzelfsprekend een hot issue. Amstelveen gaat de komende 10 jaar fors ontwikkelen, er zijn veel binnenstedelijke herontwikkelingsprojecten en er wordt gewerkt aan de verbreding van de A9.

De afdeling Nieuw Legmeer/BTAZ, onderdeel van het fysiek domein, werkt voor de uitvoeringsorganisatie Amstelveen en Aalsmeer. Binnen deze afdeling werken projectmanagers, planeconomen & juristen grondzaken, adviseurs omgevingsplannen & vergunningen, omgevingsbeleid en economie & duurzaamheid.

Het huidige bedrijventerrein wordt stapsgewijs getransformeerd naar een levendige, duurzame, kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige woon-werkwijk: Nieuw Legmeer.

Wij zoeken een stevige projectmanager voor project NIeuw Legmeer / BTAZ. Bij voorkeur een projectmanager die ervaring heeft met onderhandelingstrajecten met grondeigenaren en ontwikkelaars, bijvoorbeeld bij anterieure overeenkomsten. Een pré is kennis van de markt, ervaring in planontwikkeling van eigen grond en in het opstellen van tenderprocedures.

Competenties

 • Bestuurssensitiviteit
 • Analytisch vermogen
 • Overtuigingskracht
 • Samenwerken
 • Aanpassingsvermogen
 • Delegeren

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager bij een gemeente opgedaan in de afgelopen 13 jaar;
 • Je bent een stevige projectmanager die ervaring heeft met gebiedsontwikkeling en onderhandelingen met ontwikkelaars en grondeigenaren;
 • Aantoonbare ervaring met gebiedstransformatie locaties in de afgelopen 5 jaar;
 • Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd;
 • Een projectmanager die duidelijk communiceert en stevig aan tafel zit met partijen en bestuurders. Koersvast is en tegelijkertijd een goed ontwikkelde politieke antenne heeft en de projectteams motiveert en stimuleert in het behalen van resultaten.

Aanbod

 • Een aantrekkelijk salaris (afhankelijk van je ervaring) conform de Cao Gemeenten en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ontwikkeling, persoonlijke begeleiding en opdrachtmanagement.
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer.
 • Een netwerk van enthousiaste professionals binnen het fysieke domein en overlappende passie binnen het werkveld.
 • Deze opdracht is ook op ZZP basis in te vullen.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze vacature?

Bel dan snel met Raquel Rodriguez Cortes via 06 3933 4016 of stuur een mail naar raquel@tripledetachering.nl. Direct solliciteren kan uiteraard ook!